Blog

coronapas

Vragenlijst over versoepelingen

De anderhalve meter afstand is vanaf 25 september niet langer de norm in de maatschappij. Wel wordt op drukke plaatsen gevraagd naar de corona-pas. Die geeft uitsluitsel of iemand volledig is gevaccineerd of binnen 24 uur negatief getest is op covid of daar onlangs van is hersteld. Zo’n coronapas is verplicht in horeca, theater en bioscoop. Het roept de vraag op hoe wij hier in de kerk mee om willen gaan. Daarvoor roepen we iedereen uit de gemeente op om een korte vragenlijst in te vullen.

leeskring

16 september oecumenische leeskring

Op 16 september 20:00 uur start de oecumenische leeskring met een nieuw seizoen. We lezen het boek van Yvonne Zonderop: Ongelofelijk. De eerste bijeenkomst bespreken we de eerste hoofdstukken van haar boek. De oecumenische leeskring kent een aantal vaste deelnemers, maar er is altijd plaats voor nieuwe mensen.

Ontwerp zonder titel (26)

12 september: Kliederkapel

Aankomende zondag 12 september is de “vossenjacht” van de Kliederkapel.
We starten om 13:30 uur op landgoed de Wamberg. Kinderen en hun (groot)ouders gaan op zoek naar Bijbelse figuren.

We vragen je om je vooraf aan te melden. Dat kan tot vrijdagavond 22.00 uur. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en om je aan te melden.

WhatsApp Image 2020-12-03 at 18.35.36

Vossen gezocht!

Voor de activiteit van de kliederkapel zoeken voor zondagmiddag 12 september nog een aantal mensen die vos willen zijn.

Klik op de rode knop hieronder voor meer informatie en om je aan te melden bij Mathilde van Beek.

IMG_7445_sq

Open Monumentendag

Op zondag 12 september opent ook onze kerk de deuren in het kader van de landelijke monumentendag!

De Historische Vereniging Berlicum Middelrode verzorgt dan een fototentoonstelling van 13.00-17.00u in de kerkzaal.

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

birds-2672101_1920

Oproep van de cantorij

De cantorij is afgelopen week begonnen met repeteren voor Startzondag van 3 oktober. Daarvoor kunnen wij wel wat versterking gebruiken. Heb je zin om met ons mee te doen en mee te zingen? Dan ben je van harte welkom. De repetities hiervoor vinden plaats op dinsdagavond 14, 21 en 28 september van 19.00-20.30 u. in de kerk.

leerhuis

Leerhuis 9 september

In het leerhuis gaan we met elkaar in gesprek. Dit doen we aan de hand van een vooraf te lezen tekst, te beluisteren lied of te bekijken videofragment. Het leerhuis van 9 september heeft te maken met de moeite van het leven. De coronatijd is voor veel mensen lastig geweest, soms zelfs ronduit moeilijk. Hoe vinden we daar zin en betekenis in? In het tijdschrift Volzin verscheen een lezenswaardig artikel waar we met elkaar over in gesprek gaan.

bg_agenda_desktop_sq

Concert Chimaera Trio

Op woensdag 25 augustus 2021 om 20:30 speelt het Chimaera Trio – Laurens de Man, Annemiek de Bruin en Irene Kok – een bijzonder concert op het kerkpleintje voor de Protestantse Kerk in Berlicum.

Toegang is gratis, wel is het nodig om je aan te melden. Klik op de rode knop hieronder voor meer informatie.

post-its

Naar de kerk?

We sturen wel elke week een herinnering met een knop naar de aanmeldpagina voor de komende kerkdiensten. Wil je dit bericht ook ontvangen? Vul dan je naam en e-mailadres onderaan het bericht in, dan ontvang je elke week een herinnering om je aan te melden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.