Pastoraat

De pastorale zorg

Op dit moment kent onze gemeente bijna 700 leden. Het contact en het onderling pastoraat wordt verzorgd door de pastorale ouderlingen, contactpersonen en het wijkteam Berlicum. De Pastorale Raad coördineert deze zorg. Als er sprake is van een crisis of zware en moeilijke omstandigheden dan kunt u contact opnemen met de pastorale coördinator in uw wijk.

wijk 1a (Berlicum) Voor contact mail Nelly Snijders

wijk 1b (leden buiten de gemeente) Voor contact mail Nelly Snijders

wijk 2 (Rosmalen Noord en Zuid). Voor contact mail Elly van Tuijl of Piet Roose

wijk 3 (Groote Wielen) Voor contact mail met Elly van Tuijl

Wijkteams

In onze gemeente functioneren wijkteams, bestaande uit een wijkouderling en een aantal contactpersonen. Als het goed is komt er twee maal per jaar iemand van het wijkteam aan de deur: in september met het jaarboekje en in januari met de enveloppe van actie kerkbalans. Op beide momenten kunt u rechtstreeks uw vragen of opmerkingen kwijt of wellicht aangeven een gesprek met een wijkouderling of met de predikant op prijs te stellen.

Wilt u op een ander moment met uw eigen wijkteam in contact komen klik dan op onderstaand wijkteamnummer en stuur ze een mail. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op…

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.