Kliederkapel

Wat is kliederkapel? De Kliederkapel is een plaats voor kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s. Je mag er jezelf zijn. Ook ontmoet je er anderen om vrienden te maken. Je kunt er spelen, je hoort er Bijbelverhalen en je doet er andere leuke dingen.

Je hoeft niet te geloven om naar de Kliederkapel te komen. Je mag er ontdekken welke Bijbelverhalen er allemaal zijn en je mag er spelenderwijs uitvinden wat ze jou te zeggen hebben.

De Kliederkapel is geïnspireerd op de vele kapelletjes die je in Brabant aan de weg vindt. Veel mensen stappen er even van de fiets om een kaarsje aan te steken of te bidden. Je bent daar altijd welkom.

Wanneer is er Kliederkapel?

Hieronder zie je de komende keren dat we Kliederkapel vieren.

Als gevolg van de coronacrisis zijn op dit moment nog geen nieuwe edities van Kliederkapel gepland. De organisatie onderzoekt op dit moment wat er het komende seizoen wellicht mogelijk is. We houden je op de hoogte via onze site, de nieuwsbrief en onze Facebookpagina. Weet je trouwens dat er heel leuk materiaal beschikbaar is om thuis te gebruiken? Er is een boekje te koop. Klik hier om het te bestellen. Verder is er informatie over thuis vieren beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Geen evenementen gevonden!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.