Kliederkapel

Wat is kliederkapel? De Kliederkapel is een plaats voor kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s. Je mag er jezelf zijn. Ook ontmoet je er anderen om vrienden te maken. Je kunt er spelen, je hoort er Bijbelverhalen en je doet er andere leuke dingen.

Je hoeft niet te geloven om naar de Kliederkapel te komen. Je mag er ontdekken welke Bijbelverhalen er allemaal zijn en je mag er spelenderwijs uitvinden wat ze jou te zeggen hebben.

De Kliederkapel is geïnspireerd op de vele kapelletjes die je in Brabant aan de weg vindt. Veel mensen stappen er even van de fiets om een kaarsje aan te steken of te bidden. Je bent daar altijd welkom.

Wanneer is er Kliederkapel?

27 maart 2022 15.00 uur

26 juni 2022 15.00 uur

2 oktober 2022 12.00 uur

Leuke zelf doe activiteiten:

Wil je thuis kliederen rond het thema kerst? Dan is het misschien ook een leuk idee om mee te doen met het 'we-doen-net-alsof-hoorspel' van gelooswoorden.nl Dit hoorspel is in 2020 gemaakt en kun je ook dit jaar weer gebruiken (voor het eerst of opnieuw). Klik op onderstaande knop om direct naar de uitlegpagina te gaan.

De landelijke kliederkerk brengt ook regelmatig kliederkerk ideeën voor thuis. Je kunt veel vinden op hun website: Protestantse Kerk in Nederland

Heb je nog andere wensen, vragen, ideeën of wil je meehelpen organiseren?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.