Jaarthema: Binnenstebuiten

Op 27 september stond de kerkdienst in het teken van ons jaarthema Binnenstebuiten! Een hele mooie dienst, met veel kinderen en omlijst met geweldige zang en muziek. De startzondag was wel anders dan we gewend zijn, zoals alles dit jaar binnenstebuiten is! We zoeken daarom naar alternatieven om elkaar, via creatieve manieren, toch te ontmoeten. Denkt u mee en heeft u een mooi idee? Laat het onze kerkenraadsleden weten!

De werkgroep communicatie kijkt in het kader van dit thema ook naar alternatieve werkvormen, zoals muziekvormen, beeld en geluid op een andere manier in te zetten en het gebruik van de digitale communicatie. Daar zult u in de loop van het jaar wel meer over worden bericht.

Er gaan sowieso activiteiten van start: de oogstdienst op 15 november, het engelenproject en een gebedenbundel, samengesteld door onze dominee, en nog meer activiteiten. De specifieke informatie kunt u ook op de website terug vinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.