Blog

unnamed

Koffieuurtje 1 juli

Koffie-uurtje met ds. Dirk-Jan

Volgende week vrijdag 1 juli houden we koffie-uurtje met ds. Dirk-Jan ten huize van mevrouw Rietje de Volder, Raadhuisplein 13 Berlicum.

We beginnen om half 11 en praten dan zo’n drie kwartier met elkaar in de kring. Met koffie en thee.

Daarna is er gelegenheid om de tuin achter het huis in te gaan en verder te praten met wie je wil.

Na de zomer pakken we in oktober het koffie-uurtje met ds. Dirk-Jan weer op.

Zomer-koffie-inloop

Op de eerste vrijdag van de maanden augustus en september (5 augustus en 2 september) -in de vakantie zogezegd- bent u welkom in de tuin bij mevrouw Rietje de Volder vanaf half 11 voor een kopje koffie en een praatje. Sommigen van u kennen deze inloop van een aantal jaren terug.

Als u vragen hierover heeft of als u mee wil helpen bij de inloop, dan kunt u dat laten weten via pastoraleraad@pgberlicumrosmalen.nl

beleidsplan foto vierkant

Beleidstukken ter inzage

In de afgelopen jaren heeft de kerkenraad hard gewerkt aan het vernieuwen van ons beleidsplan. We hebben u op verschillende momenten ook mee laten denken. Nu heeft het college van Kerkrentmeesters, het college van Diakenen, de Pastorale raad en de Jeugdraad het nieuwe kerkenraadsbeleid ook doorvertaald en uitgewerkt naar de dagelijkse praktijk. Op 3 juli na de kerkviering willen we deze stukken met u bespreken. Iedereen kan de stukken vast lezen op https://pgberlicumrosmalen.nl/beleidsplannen. U komt toch ook?

Foto kerkrestaurant

Kerkrestaurant vrijdagavond 1 juli

We zijn blij, dat we na lange tijd ons Kerkrestaurant De Kiem weer kunnen openen. Op vrijdag 1 juli verzorgen we een driegangenmenu met recepten uit de Oekraïense keuken. Natuurlijk denken we ook aan de vegetariërs. U bent van harte uitgenodigd!

Van Morrison

Lezing Van Morrison op maandag 20 juni a.s.

De Noord-Ierse zanger Van Morrison staat centraal bij een lezing over zijn werk. De muziek en teksten van Van Morrison zijn tijdloos en vol van expressie. Het zijn zoektochten naar de innerlijke beleving van de muziek. Zo wordt het bijna een spirituele ontdekkingsreis naar de eigen ervaring van de luisteraar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.