En nu jouw verhaal

Voor dat jij jouw verhaal mag schrijven, wil ik hier nog twee namen noemen. En dat zijn Caroline en Mai. Zonder Caroline zouden al deze verhalen er niet geweest zijn.  Samen bedachten we De Winkel Van Geluk en de mensen die er zouden komen. Bedanst Caroline! De tweede naam is die van Mai. Mai die in haar vrije tijd prachtige tekeningen gemaakt heeft bij het verhaal. Bedanst Mai!

Bedanst dat je mijn verhaal hebt willen lezen. Bedanst is bedanken met je hele lijf, een beetje dansen en bedanken of is het bedanken en dansen? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik er een beetje vrolijker van word. Net als van het schrijven van deze verhalen. Net als de mensen in de Winkel van Geluk.

Misschien heb jij ook wel een klein of een groot verdriet dat je bij je draagt, dat je nog nooit aan iemand verteld hebt. Misschien zou je wel willen dat de Winkel Van Geluk bij jou in de straat was en dat je er zelf naar binnen kon lopen. Misschien zou jij dan ook wel iets van de oude winkelier krijgen. Maar… jouw verhaal staat nog niet in dit boek. Dat kan ook niet, want het is jouw verhaal.

Vandaag mag je beginnen met jouw verhaal op te schrijven. Het verhaal van jouw verdriet, van jouw boosheid of jouw pijn. En misschien bedenk je zelf wel iets dat je meekrijgt uit de Winkel van Geluk. Misschien is het een doosje, of misschien een zakje of een warme deken. In de Winkel Van Geluk hebben ze alles in heel veel kleuren. Dus je kunt kiezen.  Ik weet niet wat jij nodig hebt. Maar ik denk dat je het zelf wel weet. Schrijf dat dan maar op.

Als je het leuk vindt, mag je het daarna aan anderen laten lezen. Maar dat hoeft niet. Misschien heb je juist een schrift met een slot erop uit de winkel meegenomen zodat niemand het mag lezen. Het kan ook zijn dat je erover wilt tekenen. Of dat je de bladzijdes liever leeg laat. Jij mag kiezen. Het is jouw verhaal. Als je wilt mag je je verhaal ook aan mij vertellen, dan zal ik naar je luisteren. Je kunt me altijd bellen en ik beloof dat ik je altijd terugbel om een afspraak te maken.

Het zou ook kunnen dat jij zelf een klein Winkeltje Van Geluk hebt waar anderen graag komen omdat jij goed naar ze luisteren kan. En dat je me wilt vertellen  hoe jouw Winkel eruit ziet.

Annette Westerhof. 06 42693551

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Rietje de Volder-Dikkeboom

2 jaar geleden

Annette, ik heb van je verhalen genoten en je oproep vind ik ook heel goed. Hoop dat er veel reacties komen, bedanst. Rietje de V.D.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.