Wie helpt met het bouwen van escaperoom?

Komend jaar is er weer een week van gebed met als thema: ‘blijf in mijn liefde’. Andere jaren waren we gewend dat er in Berlicum/Middelrode een oecumenische viering was. Vanwege alle coronamaatregelen willen we het dit jaar anders aanpakken. We gaan een online escaperoom spelen rondom het thema ‘blijf in mijn liefde’ en hoe kunnen we die liefde bevrijden; delen met anderen?

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om met ons mee te denken over vragen en spellen voor de online escaperoom. Je kunt denken aan: een kruiswoordpuzzel, een knutselopdracht, een code kraken alle creatieve ideeën zijn welkom. Vind jij het leuk om met ons te mee te denken over de inhoud stuur dan een mailtje naar: dominee@pgberlicumrosmalen.nl of naar pastorisabel@parochieheiligeaugustinus.nl

De oecumenische escaperoom vindt plaats op vrijdagavond 22 januari om 19.30 uur het wordt een spel voor jong en oud, dus reserveer de datum alvast in je agenda.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.