Wereldwinkel Berlicum

Elk jaar presenteert de wereldwinkel zich in onze kerk. Helaas maakt corona het ons dit jaar ook moeilijk. Vandaar een link naar de website van de Wereldwinkel om hun missie en producten onder de aandacht te brengen. Fair trade als sleutel tot ontwikkeling.

In onze Wereldwinkels zetten vrijwilligers zich in om producenten in ontwikkelingslanden in Azië, Afrika en Zuid-Amerika een menswaardig bestaan te bieden. We verkopen hun originele, eerlijke en duurzame producten die tegen een rechtvaardige prijs zijn ingekocht. Elk wereldwinkel cadeau vertelt een eigen verhaal over de makers uit verschillende landen en culturen. Ze worden gemaakt volgens eeuwenoude tradities maar met een hedendaags tintje. Met jouw aankoop maak je altijd meerdere mensen blij: de maker en de ontvanger. Natuurlijk pakken we het cadeautje graag mooi voor je in en is het een feestje om te geven en om te krijgen.

Voor meer informatie zie onze website:

www.wereldwinkelsintmichielsgestel-berlicum.nl

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.