We mogen weer samen zingen!

Vanaf zondag 27 juni is er weer samenzang tijdens de kerkdienst. Dat we de samenzang moesten missen, was een zware beslissing. Gelukkig hebben we verschillende mensen bereid gevonden om de lofzang gaande te houden als voorzanger. Aan al die mensen die het durfden om voor te zingen, zeggen we hier heel veel dank! Vrij naar lied 657 vers 2: Het lied op jullie lippen droeg ons door deze tijd.  

Versoepeling

De landelijke kerk heeft in navolging van de landelijke corona-maatregelen aangegeven dat het weer verantwoord is om samen te zingen. Hierover heeft de landelijke koepelorganisatie waarin verschillende kerkgenootschappen zijn opgenomen overleg gehad met de overheid. De kerk volgt op deze manier de ontwikkelingen die ook in de maatschappij gaande zijn. Voor wie hier meer over wil weten, verwijzen we graag naar de website van de landelijke kerk. Klik hier voor meer informatie.

Maatregelen

Hoewel we nu dus formeel weer mogen zingen, is het wel zaak om niet te vroeg te juichen. De coronacrisis is nog niet voorbij en voorzichtigheid is ook in de kerk nog altijd geboden. De basismaatregelen blijven gewoon van kracht en ook aanmelden voor de kerkdienst is van belang. We gaan ervan uit dat die informatie bij iedereen onderhand wel bekend is, maar voor wie dat wil is alles natuurlijk na te lezen. We verwijzen hiervoor naar de geactualiseerde berichten op onze site. Klik daarvoor op onderstaande knop.

Koffie na de dienst

Bij goed weer drinken we na de dienst koffie buiten. Laten de weersomstandigheden het buiten koffie drinken niet toe dan zult u thuis van de koffie moeten genieten. In de kerk binnen wordt nog geen koffie gedronken. Geniet van de viering en van elkaar, maar let op de 1,5 meter afstand.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.