We mogen weer naar de kerk!

Vanaf zondag 13 juni ben je weer welkom in de kerk. Voor wie niet kan of mag komen zijn deze diensten online te volgen via een livestream. Ook kun je de diensten later bekijken.

Aanmelden

Het is echt nodig dat je vooraf laat weten of je komt. Aanmelden kan tot vrijdag 17:00 uur. Hiervoor vind je in de nieuwsbrief en op onze website een aanmeldformulier. Mocht je daar geen gebruik van kunnen maken dan kun je ook telefonisch contact opnemen met 06-20596459. Vermeld de naam en het aantal personen dat naar de dienst wil komen. Zoals bekend is het aantal zitplaatsen in de kerk beperkt. We laten je dan ook weten of we die zondag een plekje voor je hebben of dat we je adviseren online de dienst te volgen.

Wil je elke week een bericht ontvangen om je aan te melden voor de dienst? Vul dan het formulier hieronder in.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

De kerkdienst en voorbereiding

Vanaf zondag 27 juni is het weer verantwoord om samen te zingen. Dat doen we dan dus ook weer van harte.  Koffiedrinken doen we buiten op het voorplein in de vorm van “koffie to go”. Op speciaal aangewezen zondagen is er ook weer kindernevendienst en kinderopvang.

Bij het naar de kerk gaan is het van belang dat je ruim op tijd komt. We hebben vooraf tijd nodig om de dienst goed te laten verlopen. Uiteraard vooraf je handen wassen en thuis naar het toilet gaan. Voel je je op die zondag grieperig? Stel je bezoek nog even uit. We zien je dan weer snel.

De maatregelen rondom het coronavirus zijn aangescherpt. Dit betekent dat in onze kerk het gebruik van mondkapjes verplicht is. Als je naar de dienst komt, draag je bij binnenkomst een mondkapje. Zodra je zit, kan het mondkapje af. Na afloop van de dienst zet je het weer op. Op deze manier blijven we samen waakzaam en kunnen we hopelijk onze vieringen blijven houden.

Route in de kerk

We hebben vrijwilligers die je je plaats wijzen. Je jas neem je mee naar je stoel. Op de stoel vind je ook de orde van dienst.

In de kerk is éénrichtingsverkeer. Je komt binnen via de gebruikelijke ingang en bij vertrek ga je op aanwijzing van de vrijwilligers via de torendeur naar buiten. Daar vind je ook de collecteschalen.

Geniet van de viering en van elkaar, maar let op de 1,5 meter afstand.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Rietje de Volder-Dikkeboom

2 jaar geleden

Ik wil mij aanmelden voor kerkdienst van 13 juni 2021
[k hoor graag van u of er plaats is.

Kor

2 jaar geleden

Dag Rietje, aanmelden kan met deze link: https://forms.gle/z9xkxd2ZbpLaJh6J9

In de agenda vind je voor andere data de aanmeldformulieren, je kunt je ook inschrijven op een aparte nieuwsbrief zodat je elke week de aanmeldknop in de mail krijgt. Klik op de volgende link https://pgberlicumrosmalen.nl/aanmelden

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.