W.v.t.t.k. Doop

Op donderdag 10 november 20:00 uur staat de doop centraal bij de gesprekskring 'w.v.t.t.k.' De vorige bijeenkomst ging het over de Maaltijd van de Heer. Samen vormen ze de twee sacramenten die de Protestantse Kerk kent.

w.v.t.t.k. Het is de afkorting van 'wat verder ter tafel komt'. Het is precies wat er tijdens de avonden gebeurt. We bespreken wat we zelf ter tafel brengen. We delen gedachten, inzichten en vragen met elkaar om zo een spade dieper te steken. 

Elke bijeenkomst vraagt een kleine voorbereiding thuis. Door vooraf een artikel te lezen, zorgen we voor een gezamenlijk vertrekpunt. Dat geeft richting aan het gesprek en maakt dat we sneller tot de kern kunnen komen. Lees ter voorbereiding het online-artikel van de Protestantse kerk door op onderstaande knop te klikken.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.