Vrijwilligers gezocht voor schilderen kerk

Schilderen buitenzijde kerk

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Antenne bij “Berichten vanuit het college van Kerkrentmeesters” willen we op de zaterdagen 7 en 14 mei 2022 steeds van 9.00 uur tot 16.00 uur de kerk aan de buitenzijde schilderen. Dit is ook echt nodig. We wilden dit al in 2020 doen, maar zoals zoveel initiatieven is deze klus door coronaperikelen uitgesteld tot 2022.

We hopen op goed en vooral droog weer (anders wordt het afgelast) en we vertrouwen erop dat er elk van de twee zaterdagen ongeveer 10 mensen met kwast en het schuurpapier aan het werk gaan. Inmiddels hebben zich ongeveer 8 mensen aangemeld.

We maken er uiteraard ook een gezellige dag van, waarbij je elkaar beter kunt leren kennen. Dat laatste gaat altijd gepaard met koffie, thee en een lunch, waarvoor we dan ook de tijd zullen nemen. 

Als je mee wilt doen aan deze schilder-zaterdagen kun je je opgeven bij Roel Dekens, e mailadres roeldkz@gmail.com.

Diegenen die zich opgeven krijgen dan een mail wat er verder nog wordt verwacht. 

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.