vrijdag 4 december: Digitaal koffieuurtje

Wat een verrassing! Daar stond Elly zomaar bij ons aan de deur met eigen gebakken cake. Nu we niet meer samen kunnen komen voor het maandelijkse koffie uurtje wilde ze ons deze lekkernij niet onthouden. Geweldig dat er zo veel aandacht is om het contact met elkaar te behouden.

We missen allemaal het bijpraten, en elkaar zien. Daarom wil ik een voorstel doen. U hebt vast wel eens gehoord van kinderen die vergaderen via het beeldscherm van hun computer, of kleinkinderen die op deze wijze hun lessen volgen.

Bij gebrek aan beter zou dit ook voor ons een oplossing kunnen zijn. Daarom stel ik u voor om op vrijdag 4 december 10.30 uur via het computer-programma ZOOM elkaar te ontmoeten. Dit werkt ook op een tablet en of een mobiele telefoon.

Bent u hier niet mee vertrouwd, geen nood, ik help u graag.

Wanneer u belangstelling hebt, bel me dan gerust op telefoon 073-5220158 of mobiel 06-10677219. Of email fe.de.jong@ziggo.nl

Ik kijk uit naar uw reactie!

Hartelijke groet

Frank de Jong

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.