Vincentius - kerstpakketactie

Op zaterdag 3 en 10 december worden voor de 10e keer levensmiddelen ingezameld op het Mercuriusplein in Berlicum. Ook kan geld worden gegeven. De opbrengst is bestemd voor een extra kerstpakket voor inwoners van de gemeente Sint Michielsgestel die van een minimuminkomen moeten leven.

Buiten op Mercuriusplein staan vrijwilligers tussen 9.00 -16.00 uur klaar om levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Sinds 2012 worden deze acties georganiseerd door de Diaconiegroep van de H. Augustinusparochie Berlicum-Middelrode en Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel. Deze actie is tien jaar gelden begonnen op initiatief van de Diaconiegroep in samenwerking met de Vincentiusvereniging.

Levensmiddelen afgeven

Tijdens deze twee zaterdagen reiken vrijwilligers boodschappenlijstjes uit aan het winkelend publiek. Daar staan lang houdbare en gezonde levensmiddelen op. Ook meer luxere zaken worden op prijs gesteld zoals vis in blik, noten, chocola, slagroom of kerstkransjes.

In elke supermarkt aan het Mercuriusplein staat een tafel met daarop de gevraagde levensmiddelen die ook op het lijstje staan.

Het publiek wordt uitgenodigd in de winkel artikelen te kopen en die vervolgens af te geven aan de vrijwilligers die met een winkelwagen bij elke supermarkt staan.

U kunt nog helpen met een geldbedrag!

Op het Mercuriusplein  kunnen mensen ook contant geld stoppen in de collectebus of doneren via een QR-code. U kunt ook geld overmaken op bankrekening: NL80 RABO 0112 9320 29 van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel onder vermelding van "kerstpakket".

Kijk voor de berichten hierover op onze:

Wilt u ons weer helpen?

Wij vertrouwen dat wij ook het komend jaar weer op uw steun mogen rekenen, als vrijwilliger of door uw giften.

Als u geld wilt overmaken kunt u dat doen op bankrekening: NL80 RABO 0112 9320 29.

Heeft u al gedoneerd, dan hartelijk dank voor uw gift!

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.