Vanuit het college van diakenen: Corona Noodfonds van Red een Kind

In ons deel van de wereld heeft het coronavirus nogal wat te weeg gebracht. We maken het niet kleiner dan het is als we aandacht vragen voor het volgende. Het coronavirus heeft inmiddels de projectgebieden van Red een Kind bereikt. Dat wil zeggen in gebieden waar geen IC-bedden zijn, waar water en zeep om je handen te wassen schaars is en waar een lockdown betekent dat er geen eten meer in huis is.

Red een Kind zet alles op alles om de projecten zoveel mogelijk door te laten gaan. Voorbeelden: in Burundi voorlichting over het belang van hygiëne, in India voedselpakketten met zeep en mondkapjes, in Congo voedselhulp voor gezinnen die getroffen zijn door de corona-maatregelen. De diaconie wil deze activiteit van harte aanbevelen. Wij vragen om een donatie op de bankrekening van de diaconie, het ingezamelde bedrag zal dan worden verdubbeld en overgemaakt aan het Corona Noodfonds van Red een Kind.

Dus stort op NL75RABO0373740093, Diaconie Protestantse gemeente Berlicum-Rosmalen, onder vermelding van Corona Noodfonds.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.