van de redactie: Fijne Zomer!

Dit bericht is eerder gepubliceerd op 9 juni.

De wekelijkse nieuwsbrief gaat even met vakantie. In de zomer stoppen de vaste rubrieken en is er ook minder nieuws te delen. Eind augustus, als het seizoen weer begint, sturen we weer elke donderdag een nieuwsbrief. We hebben dan ook weer nieuwe rubrieken: zoals een nieuwe verhalenreeks van Annette Westerhof! Haar prachtige serie De winkel van geluk is op deze site terug te vinden onder het kopje Spiritualiteit.

Als er belangrijke informatie te delen is dan zullen we dat uiteraard verzenden -zoals we dat altijd doen- maar de nieuwsbrief zal tijdens de zomermaanden niet standaard elke week verstuurd worden.

Aanmelden kerkdienst

We sturen wel elke week een kort bericht over de komende kerkdienst met een knop waarmee je jezelf eenvoudig kunt aanmelden. Wil je dit bericht ook ontvangen? Vul dan je naam en e-mailadres hieronder in, dan ontvang je elke week de link om je aan te kunnen melden.

Aanmelden kan ook via de pagina aanmelden, de pagina over de vieringen of de Agenda op de website.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.