Theatervoorstelling Escaperoom Terra 20 mei in de Grote Kerk in Den Bosch

Wij worden een groene kerk, daarom zoekt de diaconie naar mogelijkheden om zorg voor de schepping onder de aandacht te brengen. Als diakenen willen wij verantwoordelijkheid nemen voor zorgen rond klimaat, de aarde en generaties die na ons komen.

Dirk-Jan maakte ons attent op Theatervoorstelling Escaperoom Terra. Voor en door jongeren, maar zeker ook voor wat oudere grijze jongeren als Annette Westerhof en Joke Smits. Wij hebben de voorstelling bekeken in Utrecht en vonden het zinvol om ook onze gemeente hier in te laten delen. We vinden dit thema zo belangrijk dat we samenwerking hebben gezocht met de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Heeft u zich al aangemeld? Kom met kinderen en kleinkinderen, dit gaat ons allemaal aan! Een ding mogen we u wel vast verklappen, de Theatervoorstelling eindigt met hoop!

De diaconie.

Een spannende tragikomedie over klimaat, verantwoordelijkheid en de tijd.

Op vrijdag 20 mei speelt de jongeren theatergroep Wijland de voorstelling Escaperoom Terra in de Grote Kerk van de Protestantse Gemeente 's-Hertogenbosch.

Vijf vrienden komen terecht in een geheimzinnige escaperoom die gerund wordt door de excentrieke Theo en zijn gebochelde assistent. Wat begint als een onschuldig uitje verandert al snel in een bizarre race tegen de klok. Vinden de vrienden op tijd een uitweg of verdrinken ze in een stijgende zeespiegel en groeiende afvalberg?

Laat je raken door het authentieke spel, de fysieke energie en de confronterende vragen van de zeven jongeren die deze theatervoorstelling spelen.

Van harte welkom, toegankelijk voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar!

De organisatie is een samenwerking van de protestantse gemeente SOW Berlicum-Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. 

-----------------

Wat: theatervoorstelling Escaperoom Terra.

Wanneer: vrijdag 20 mei, 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Waar: Grote Kerk, Kerkstraat 20, 5211 KG, ’s-Hertogenbosch.

Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar.

Aanmelden met hoeveel mensen je wilt komen (in verband met maximaal aantal bezoekers) via: jeugdwerkpgdb@gmail.com.

Toegang:  een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt gewaardeerd.

-------------------

De organisatie is een samenwerking tussen Protestantse Gemeente SOW Berlicum-Rosmalen en Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch. 

www.pgberlicumrosmalen.nl en https://s-hertogenbosch.protestantsekerk.net/

Vragen over deze avond? Stuur een e-mail naar: jeugdwerkpgdb@gmail.com 

Meer info over theatergroep Wijland en deze voorstelling: https://weilandklooster.nl/theatervoorstelling-escaperoom-terra

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.