Quarantaine Quiz

Het idee

Vanavond om 19:30 uur begint de Quarantaine Quiz: Het leukste spel voor heel de gemeente. Het is immers tijd voor een leuke seizoensafsluiting. Via een live-stream presenteert onze predikant 35 quizvragen. Deze zijn verdeeld over vijf categorieën. Iedereen kan meedoen. De vragen zijn gemaakt voor deelnemers van 15 tot en met 105 jaar.

Hoe doe je mee?

Meedoen gaat eigenlijk heel eenvoudig. Klik op de knop hieronder om naar de live-stream te gaan (die start dus om 19:30 uur) en vul de antwoorden in met het antwoordformulier.

We hebben twee antwoordformulieren. Één die je kunt downloaden en één die je online kunt invullen. Het downloadformulier kun je bijvoorbeeld printen om tijdens de uitzending in te vullen. Je krijgt daarna 20 minuten de tijd om de antwoorden in te vullen in het online formulier. Alleen formulieren die digitaal zijn ingevuld doen mee in het klassement.

Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Meedoen vanuit andere gemeente?

De Quarantaine Quiz is gemaakt voor de PG-SOW Berlicum-Rosmalen en PG Sint-Michielsgestel / Schijndel. Maar ook andere gemeenten zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Maak dus gerust een paar mensen enthousiast. We delen het materiaal graag. Als je mee wilt doen met een gemeente kun je een mail sturen aan dominee@pgberlicumrosmalen.nl. We zorgen dan dat je de antwoordenformulieren krijgt en kunt delen met je eigen gemeenteleden.

Mocht jouw gemeente niet mee willen doen, maar wil je zelf wel heel graag aanhaken? Dat kan! Je krijgt dan een ‘wild-card’. Dat betekent dat we je mee laten doen in een aparte groep. Je kunt dat aangeven in het digitale antwoordformulier. We vinden het alleen maar leuk dat je meedoet en heten je dus van harte welkom!

Beeldvraag

Er was iets fout gegaan in de montage bij de bespreking van de beeldvraag. Zoals beloofd zetten we de juiste antwoorden hier op de site.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.