Protocol

Vanaf zondag 5 juli ben je weer welkom in de kerk. Voor wie niet kan of mag komen zijn deze diensten online te volgen via een livestream. Ook kun je de diensten later bekijken.

Aanmelden

Het is echt nodig dat je vooraf laat weten of je komt. Hiervoor vind je in de nieuwsbrief en op onze website een aanmeldformulier. Mocht je daar geen gebruik van kunnen maken dan kun je ook telefonisch contact opnemen met 0620596459. Vermeld de naam en het aantal personen dat naar de dienst wil komen. Zoals bekend is het aantal zitplaatsen in de kerk beperkt. We laten je dan ook weten of we die zondag een plekje voor je hebben of dat we je adviseren online de dienst te volgen.

De kerkdienst en voorbereiding

Heel verdrietig maar we zingen nog even niet. Wel wordt medewerking verleend door een voorzanger. De koffie na afloop hou je nog even te goed tot een later moment.

Bij het naar de kerk gaan is het van belang dat je ruim op tijd komt. We hebben vooraf tijd nodig om de dienst goed te laten verlopen. Uiteraard vooraf je handen wassen en thuis naar het toilet gaan. Voel je je op die zondag grieperig? Stel je bezoek nog even uit. We zien je dan weer snel.

Op van tevoren aangegeven zondagen is er ook kindernevendienst en kinderopvang. Dat is telkens de eerste zondag van de maand. Met de direct betrokken ouders is hierover overleg.

De maatregelen rondom het coronavirus zijn aangescherpt. Dit betekent dat we in onze kerk het gebruik van mondkapjes nadrukkelijk aanraden. Als je naar de dienst komt, draag je bij binnenkomst een mondkapje. Zodra je zit, kan het mondkapje af. Na afloop van de dienst zet je het weer op. Op deze manier blijven we samen waakzaam en kunnen we hopelijk onze vieringen blijven houden.

Route in de kerk

We hebben vrijwilligers die je je plaats wijzen. Je herkent ze aan de gele hesjes. Je jas neem je mee naar je stoel. Op de stoel vind je ook de liturgie.
In de kerk is éénrichtingsverkeer. Je komt binnen via de gebruikelijke ingang en bij vertrek ga je op aanwijzing van de vrijwilligers via de torendeur naar buiten. Daar vind je ook de collecteschalen.
Geniet van de viering en van elkaar, maar let op de 1,5 meter afstand.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Ton den Besten

4 jaar geleden

Goedemorgen,

Is het mogelijk om,de diensten na 5 juli a.s. alvast in de agenda te zetten met de link naar het aanmeldformulier? Dan kunnen gemeenteleden die dat willen zich alvast aanmelden voor een dienst die ze zeker willen bijwonen.

Dirk-Jan Bierenbroodpsot

4 jaar geleden

Dag Ton,

Dat gaat ook zeker gebeuren. Het is alleen even wat werk om dat allemaal te doen. De webmaster heeft het druk en vraagt dus even om wat geduld. 😉

Hartelijke groet,

Dirk-Jan

Kunnie Nijenhuis

4 jaar geleden

Beste mensen,
Heel veel respect heb ik voor de mensen die zo hun best doen om de uitzending van de kerkdienst goed te laten verlopen en alle andere vrijwilligers die hun tijd er voor geven.
Dank.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.