Pinksteren

Met Pinksteren zijn er verschillende initiatieven die het verdienen om te delen. We zetten ze hier even op een rijtje.

Ten eerste is er voor kinderen, hun ouders en misschien zelfs opa’s en oma’s een kliederkerk. Deze kliederkerk kun je thuis houden met familie. Het vraagt wel om wat voorbereiding, maar is heel leuk om te doen. Klik hier voor het materiaal en meer informatie.

De kerkdienst in de Grote Kerk is een jazz-dienst. De dienst begint niet om 10:00 uur zoals gebruikelijk, maar om 12:00 uur. Deborah J. Carter brengt samen met haar trio een aantal nummers ten gehore. Het belooft een bijzondere viering te worden. Klik hier voor meer informatie.

Pastor Isabel van Baal en ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot maakten samen met enkele gemeenteleden uit Sint-Michielsgestel / Schijndel en Berlicum-Rosmalen een korte oecumenische viering. De video die zij maakten wordt volgende week in de nieuwsbrief gedeeld. De viering wordt ook op Lokaal 7 FM uitgezonden. Aanvang 10:00 uur.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.