Pinksteren met kinderen

Dit jaar vieren we Pinksteren waarschijnlijk allemaal thuis. Voor wie dit feest samen met kinderen of kleinkinderen wil vieren, is er genoeg aanbod te vinden. We zetten drie initiatieven waar je gebruik van kunt maken op een rijtje.

ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot leest het verhaal van Pinksteren voor uit de Prentenbijbel. De Prentenbijbel is uitgegeven door het Nederlands Bijbelgenootschap en is in de webwinkel te koop. Je kunt het verhaal samen met je (klein)kinderen bekijken.

Het Nederlands Bijbelgenootschap geeft ook een gratis methode voor de kindernevendienst uit. Speciaal voor deze tijd, is het zonder inlogcodes te vinden. Nog belangrijker is dat het materiaal voor thuisgebruik is aangepast. Klik op deze link voor het materiaal voor Pinksteren.

We moeten onze Kliederkapel al een tijdje missen. Voor wie thuis wil kliederen, is er materiaal beschikbaar vanuit de landelijke organisatie. Klik op deze link voor het materiaal.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.