Pinkstercollecte

De colleges van kerkrentmeesters en diakenen roepen op voor een Pinkstercollecte. Nu de kerkdiensten online gevierd worden, zien zij hun inkomsten dalen. Hun werk gaat gelukkig door. Steun hun werk en maak geld over naar hun rekeningen onder vermelding van Pinkstercollecte. 

Vanuit het college van diakenen en het college van kerkrentmeesters

Deze hele unieke, bizarre en langdurige periode vanwege het corona-virus heeft vele consequenties. We kunnen elkaar niet ontmoeten en dat is toch een belangrijke basis voor kerk-zijn. Het college van kerkrentmeesters en de diaconie zien ook de collecte inkomsten minder worden en ondanks dat het gebouw praktisch niet gebruikt wordt blijven de kosten voor het college en dus voor de hele gemeente wel doorgaan. Ook diaconaal leven we in een tijd dat ondersteuning dichtbij en ver weg van grote waarde is voor de diaconie en voor ons allemaal. Om deze reden vragen we u een pinksterbijdrage te geven op eenzelfde wijze als u/jullie dit met de paascollecte hebben gedaan. Deze paascollecte heeft voor het college € 410 en voor de diaconie € 335 opgebracht.

U kunt uw bijdrage voor het college van kerkrentmeesters overmaken naar banknummer NL 96 RABO 0373 7163 38 en uw bijdrage voor de diaconie kunt naar banknummer NL 75 RABO 0373740093, beide onder vermelding van Pinkstercollecte.

Als u hier positief op reageert dan danken wij u bij voorbaat voor uw bijdrage en spreken de wens uit dat we elkaar spoedig weer mogen ontmoeten in een goede gezondheid. Tot die tijd vrede en alle goeds 

Met warme groet namens de Diaconie en het College van kerkrentmeesters

Abe Renema en Roel Dekens

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.