Paaskaarsen te koop

Het College van Kerkrentmeesters (CvK) ziet dat Paaskaarsen van vorige jaren niet helemaal zijn opgebrand maar verder ook niet worden gebruikt. Hoe mooi zou het zijn als deze Paaskaarsen toch nog hun lichten kunnen laten schijnen? Daarom heeft het CvK besloten de Paaskaarsen te verkopen.

Eerst vragen we onder onze eigen gemeenteleden of hier interesse in is en daarna zullen we ze buiten onze gemeente aanbieden (bijvoorbeeld via marktplaats.nl). We bieden deze Paaskaarsen aan voor € 25 per stuk. De opbrengst gaat naar de kerk. Het gaat om de Paaskaarsen van 2017, 2018, 2019 en 2020. 

Daarnaast zijn er nog wat spullen die we niet gebruiken. Hopelijk komen deze bij onze gemeenteleden wel tot hun recht. Hiervoor geldt dat u kunt aangeven hoeveel u er voor over heeft. Het gaan dan om:

1 Zendingsspaarpotje

2 Twee vazen

3 Schilderij met dieren en fruit

4 Schilderij van stoffen materialen

5 Kruikje met kerk er op

6 Diverse kaarsen

7 Paarse kaars

8 vijf keer een exemplaar van het boekje Een kroniek ter ere van het 200-jarige bestaan van onze kerk

Op het moment van dit schrijven zijn we nog aan het bedenken hoe we deze attributen in de kerk of kiem kunnen tentoonstellen om ze te laten zien. 

Geïnteresseerde gemeenteleden kunnen hun interesse doorgeven via michielvolkers@hotmail.com. Wanneer er meer interesse is in hetzelfde product, dan zal er geloot worden. Gemeenteleden hebben tot 30 november 2021 de tijd om te reageren, daarna zullen ze worden rondgebracht of worden aangeboden buiten onze gemeente. 

Met vriendelijke groet,

Michiel Volkers, namens het College van Kerkrentmeesters

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Kunnie Nijenhuis

2 weken geleden

Voor de Paaskaars van 2019 heb ik me een tijdje geleden opgegeven bij Michiel Volkers. Hij weet waarom..

Ton den Besten

2 weken geleden

Voor het kruikje met de kerk erop weet ik misschien wel iemand. Dat kruikje heb ik zelf van iemand gekregen en in de kerk gezet. Ik zou het dan ook graag weer terug hebben als de kerk het niet wil laten staan.

Kor

2 weken geleden

Dag Ton,

Goed dat je dit laat weten. Stuur je het ook rechtstreeks naar de kerkrentmeesters?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.