Opbrengst inzameling voor het Armoedefonds

Op 3 november, de dankdag voor gewas en arbeid, deed de diaconie een oproep voor de Stichting Armoedefonds. De stichting ontving graag producten en geldelijke bijdragen voor hun actuele project: menstruatie-armoede.

Deze inzameling werd mede gedragen door de oecumenische Werkgroep Diaconie Rosmalen (een samenwerkingsverband van de Mariaparochie en onze kerk. Ook de Lucaskerk sloot zich aan en de opbrengst was buitengewoon. We mochten volle tassen menstruatie producten afleveren bij het Armoede fonds.

Ook werd er heel wat geld ingezameld. Bij onze eigen diaconie kwam € 155,00 binnen, op de gezamenlijke rekening van de Katholieke kerken € 325,00 en is er het nodige in de collectebussen beland (€ 162,20). In totaal een bedrag van € 487,20.

Dit bedrag is door de oecumenische Diaconiegroep aangevuld tot € 1.000,00.

Mocht u deze actie hebben gemist, geen nood, bij het armoede fonds staan buiten 2 kasten. Een voor menstruatieproducten. U mag daar verpakte producten in achterlaten, en dames die het nodig hebben kunnen het er uit halen. 

wanneer u dan toch aan het opruimen bent en u heeft nog mooie kinderboeken: die mogen worden achtergelaten in de kast ernaast. 

U vindt de Stichting Armoedefonds op het volgende adres:

Sportlaan 18A
5242 CR Rosmalen

De Diaconie en de Stichting Armoedefonds zijn alle gulle gevers erg dankbaar voor hun bijdragen.

Joke Smits.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.