Liturgische schikkingen

Paasmorgen

Liturgische schikkingen voor de Paaswake en Paasmorgen

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Voor de Paaswake en Paasmorgen staat het laatste werk van barmhartigheid centraal. Ook deze schikking is gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel.

witte-donderdag

Liturgische schikkingen in de Stille Week

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Voor Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn er aparte schikkingen die aansluiten op de vesper. Elke schikking wordt gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel.

Palmzondag

Schikking bij de zesde zondag in de veertigdagentijd

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Elke keer staat er een ander werk van barmhartigheid centraal. Elke schikking wordt gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel. Deze zondag: “De doden begraven”

schikking-5e-zondag

Schikking bij de vijfde zondag in de veertigdagentijd

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Elke keer staat er een ander werk van barmhartigheid centraal. Elke schikking wordt gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel. Deze zondag: “De hongerigen te eten geven”

20210310_143218

Schikking bij de vierde zondag veertigdagentijd

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Elke keer staat er een ander werk van barmhartigheid centraal. Elke schikking wordt gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel. Deze zondag: “De naakten kleden”

derdezon40dt

Schikking bij de derde zondag in de veertigdagentijd

In de Veertigdagentijd brengen we de liturgische schikkingen in beeld. Elke keer staat er een ander werk van barmhartigheid centraal. Elke schikking wordt gefotografeerd om het ook thuis goed te kunnen zien. En natuurlijk geven we een toelichting op het geheel. Deze zondag: “De vreemdeling onderdak bieden”

20210224_143509

Schikking bij de tweede zondag in de veertigdagentijd

Net als in de Adventstijd willen we ook nu in de komende veertigdagentijd de liturgische schikkingen in beeld brengen en toelichten. Elke zondag van de veertigdagentijd staat er een ander werk van barmhartigheid centraal. Deze zondag: De dorstigen laven

Schikking 1

Schikking bij de eerste zondag in de veertigdagentijd

Net als in de Adventstijd willen we ook nu in de komende veertigdagentijd de liturgische schikkingen in beeld brengen en toelichten. Elke zondag van de veertigdagentijd staat er een ander werk van barmhartigheid centraal.

basis 40-dagenschikking 2021

Schikkingen in de Veertigdagentijd 2021

Net als in de Adventstijd willen we ook nu in de komende veertigdagentijd de liturgische schikkingen in beeld brengen en toelichten.
Vandaag een inleidende uitleg en in de komende weken zullen we bij elke schikking ingaan op de symboliek voor die zondag.

20201220_1414091

Kerstschikking 2020

Hanneke Bosch en Heiltje van Beek maken door het jaar heen prachtige bloemschikkingen bij de vieringen. Met Advent is er een speciale Adventsschikking. Vandaag de allerlaatste in deze serie: Kerst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.