Lezing senioren op 22 maart a.s.

Beste gemeenteleden,

Op woensdag 22 maart wordt een lezing gehouden over De Wamberg door Theo Danen van de heemkundekring Berlicum.

Het landgoed de Wamberg ligt tussen het dal van de Groote Wetering en dat van de Aa, binnen de gemeentegrenzen van Sint-Michielsgestel. De hoofdingang ligt aan de Berlicumseweg tussen Rosmalen en Berlicum. Het landgoed is ongeveer 182 hectare groot en bevat onder meer speelhuizen, boerderijen en een koetshuis. Daarnaast kent de Wamberg parkbossen met eeuwenoude bomen en onderling verbonden vijvers. Theo Danen bespreekt de geschiedenis van het kasteel, de bijgebouwen en de bewoners. Ook gaat hij in op de ontwikkeling van het park.

Programma woensdag 22 maart:

14.15 uur      Ontvangst in de kerk in Berlicum

14.30 uur      Lezing

16.00 uur      Napraten met een drankje

De lezing wordt gegeven in de kerkzaal.

Graag aanmelden bij Heiltje van Beek, de Egge 2 in Berlicum. Telefoonnummer: 073-5035654 of email adres: heiltje.van.beek@hetnet.nl

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.