Kliederkapel op zondag 2 oktober 2022

Er is weer Kliederkapel op 2 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur, Raadhuisplein 1 te Berlicum. Jij komt toch ook? Wij gaan aan tafel met Zacheüs, net als Jezus. Maar Zacheüs is een tollenaar, dus vergeet de tol niet! Neem je twee blikken mee? Dan mag je zeker naar binnen. Weet je niet wat tol is? Vraag dat maar eens aan je papa of mama.

Ga je liever niet aan tafel? Je mag ook bladblazervoetbal spelen.

Kliederkapel is voor kinderen tussen 0 en 10 jaar. Maar ook mensen van 10 tot 99 zijn van harte welkom. Het wordt georganiseerd door Protestante Gemeente SOW Berlicum-Rosmalen, maar iedereen is welkom!

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.