Kerstwandeling in Rosmalen met theater, muziek en dans

Op vrijdagavond 23 december 2022 kan iedereen, jong en oud, deelnemen aan de unieke Kerstwandeling door Rosmalen: 'Op weg naar Kerst’. Wandel mee en beleef het eeuwenoude kerstverhaal.

De wandeling begint en eindigt bij Perron-3 in Rosmalen. Starten is mogelijk vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur en deelname is gratis. De tocht duurt naar verwachting circa 1,5 uur waarbij in groepen gelopen wordt onder leiding van een verteller. Deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven via onze website www.opwegnaarkerst.nl. Dit is mogelijk vanaf 8 december 2022.

De Kerstwandeling gaat langs verschillende locaties in Rosmalen, waar de belangrijkste scènes van het kerstverhaal worden verbeeld. Laat u verrassen door een verhaal, een mooie samenzang, dans en aansprekend toneel.

Om de tocht nog sfeervoller te maken, kunnen kinderen een lampion meenemen.

Organisatie ‘Op weg naar Kerst’ is begin 2017 ‘geboren’ in de stal van de Mariaparochie, Rosmalen. In
samenwerking met de Protestantse Gemeente Berlicum/Rosmalen is een projectgroep al maanden bezig met de organisatie van deze mooie wandeling. Diverse koren, verenigingen en organisaties in en om Rosmalen dragen van harte hun steentje bij aan dit initiatief. Samen met sponsors en professionals die gratis hun bijdrage leveren maken zij deze sfeervolle kerstwandeling mede mogelijk.

Zaterdag 3 december kan een uitzending van ROS radio ( ziggo kanaal 43 of via de ziggo app) tussen 17.00 en 18.00 uur beluisterd worden die geheel gewijd is aan de kerstwandeling.

Nog steeds vrijwilligers gezocht!

Koren, dansgroepen, vertellers, muziekgezelschappen en toneelspelers zijn al druk aan het repeteren en in veel gesprekken wordt de wandeling genoemd. Er worden meer deelnemers dan voorgaande jaren verwacht en toen waren dat er al zo’n 500! Daarom zijn er veel helpers nodig. Voorlopers, achterlopers, meelopers, vertellers, rolstoelduwers, klusjesmensen, tentenbouwers en -afbrekers, verkeersregelaars,
gastheren en -vrouwen, noem maar op: ze zijn onmisbaar, overdag en ’s avonds. Doe mee als vrijwilliger!

Aanmelden kan bij :
Toos van Andel, tvanandelvdelft@gmail.com , tel. 073 5212228/ 06 49774836
Jolien vd Heijden, jolien@vander-heiden.nl
Meriam van Bommel, Meriam_vanbommel@hetnet.nl
Roel Dekens, roeldkz@gmail.com
Miel Nanlohy, elnanlohymanuhutu@gmail.com

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.