Kerstviering HEVO

De commissie zingeving van HEVO heeft ook dit jaar gezorgd voor een alternatieve viering, door middel van een videoregistratie. Hierdoor kan de boodschap van Kerstmis toch overgebracht worden. In liederen, gedichten en bemoedigende woorden van diaken, Jan Renders en dominee, Dirk-Jan Bierenbroodspot.

Het Thema van deze kerstviering is: De HEMEL Gaat Weer Open.

De video is opgenomen door leden van de werkgroep Beeld en geluid van HEVO  in onze kerk te Berlicum, en in de RK Lambertuskerk te Rosmalen. De video is vanaf vandaag te zien:

Aan de video werken mee:

Dirk-Jan Bierenbroodspot, dominee
Jan Renders, emeritus diaken
Carel van de Heuvel, voorzitter HEVO

Leden van de commissie zingeving : Annemarie-Peters, Joke Smits, Toos van Andel en Jan Jansen

Ien Bouwmans, sopraan
Marie-Astrid Vermaas, piano
Inge Ijpelaar, fluit
Vocaal Ensamble Innervoice

Camera en geluid : werkgroep Beeld en geluid HEVO

Helaas kan er géén collecte gehouden worden voor een goed doel. Daarom vragen wij op deze wijze aandacht voor het goede doel van dit jaar : het Armoedefonds.

Het Armoedefonds wil zich sterk maken voor ouderen die leven in armoede. Daarom biedt het fonds aan kwetsbare ouderen (65 plus) in de winter, een boodschappenkaart aan. 

De boodschappenkaart wordt aangeboden in een brievenbuspakket waarmee de ouderen boodschappen, verzorgings- en hygiëneproducten kunnen kopen en dat verder is gevuld met een aantal items om hen een hart onder de riem te steken, hen het gevoel te geven ‘iemand denkt aan mij; ‘ik word niet vergeten’. 

Belangrijk aspect van het project is dat ouderen met het tegoed, zélf kunnen kiezen waaraan ze dit extra budget besteden.

Ook in Rosmalen is het Armoedefonds gevestigd. (Sportlaan 18a)

De collecte aan het einde van de kerstviering willen wij aan dit goede doel besteden en van harte bij u aanbevelen.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.