Kerkenraad 2021

U allen een goed, gezond en coronavrij 2021 toegewenst. Dat we dit jaar elkaar samen weer in volle glorie in de kerk mogen gaan ontmoeten. De samenzang weer klinkt en de koffie gedronken mag worden na de dienst. Ook al zal dat nog wel even duren.

Met de start van het nieuwe jaar verandert ook de samenstelling van de kerkenraad, het college van kerkrentmeesters en de diaconie.

Op zondag 31 januari is de bevestigingsdienst voorzien. Indien de kerkdiensten dan nog steeds enkel online gehouden worden dan heeft de bevestiging op een later moment in het jaar plaats. (Dit laatste zal vermoedelijk de werkelijkheid worden) Wel zullen we vanaf 1 februari als kerkenraad in de nieuwe samenstelling verder gaan.

We nemen afscheid van Linda Kemink, Gert Willem van Weel en Anke Jansen als leden van de kerkenraad.

Eveneens nemen we afscheid van Lucas Kwant als lid van het college van kerkrentmeesters. We willen hen in het bijzonder bedanken voor hun niet aflatende inzet van vele jaren.

Abe Renema en Annette Westerhof hebben aangegeven hun werk voor de komende jaren als diaken in de kerkenraad voort te willen zetten.

Tot de kerkenraad treden toe en worden bevestigd Mariska Antonius tot jeugdouderling en Mathilde van Beek tot ouderling kerkrentmeester. Beiden doen tevens op die zondag belijdenis van het geloof.

Naast Toni Sol treedt Lucre van Duijn als diaconaal rentmeester toe tot de diaconie.

Henk de Laat treedt als kerkrentmeester toe tot het college van kerkrentmeesters en Gert-Willem van Weel blijft zij het nu als kerkrentmeester deel uitmaken van het college.

Met de komst van Mariska hebben we 2 jeugdouderlingen.

Al met al nogal wat veranderingen.

Als kerkenraad zijn we verheugd dat we zoveel nieuwe gezichten mogen verwelkomen en we wensen hen veel vreugde toe in het boeiende werk voor de kerk.

Simon Middelkamp
Voorzitter

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Janny Heuveling-Bronk

2 weken geleden

Mooi en hoopvol dat deze mensen zich geroepen voelen om deze werkzaamheden op zich te nemen. Ik wens ze veel voldoening hierbij.

Kunnie Nijenhuis

1 week geleden

Wat fijn dat deze mensen een taak op zich willen nemen of willen voortzetten in de kerkgemeenschap van Berlicum/Rosmalen. Kracht van de Eeuwige vraag ik voor jullie bij jullie werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.