Inzameling voor de voedselbank

Het inzamelen van houdbare producten loopt goed! Onlangs zijn er 3 kratten met houdbare producten naar de voedselbank gebracht en wat was men er blij mee! Heel hartelijk dank hiervoor!

We gaan nog door met inzamelen. De voedselbanken hebben het nog steeds moeilijk. Ze ontvangen ook geen voedsel meer van de restaurants omdat die gesloten zijn. Daar komt nog bij dat men, door de economische crisis, een toename verwacht van mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Kortom mocht u nog wat kunnen missen of iets extra’s mee willen nemen uit de supermarkt, de voedselbank is er blij mee!

Wilt u in uw voorraadkast kijken wat u kunt delen met diegenen die afhankelijk zijn van een voedselpakket? Misschien kunt u tijdens het boodschappen doen een extra product meenemen wat geschikt is voor het voedselpakket? Het betreft alleen houdbare producten.

Suggesties houdbare producten:
rijst – spaghetti – macaroni
soep (blik/pak) – groente (blik/pot)
cruesli – muesli
suiker – koffie (gemalen)
zoet broodbeleg

De producten kunnen worden ingeleverd bij:
Anke Jansen: Churchilllaan 21 in Rosmalen
Ruurdje van Poppel: De Groeskant 32 in Berlicum

Om persoonlijk contact te vermijden zullen de plastic boxen van 9.00 uur tot 19.00 uur buiten bij de voordeur staan.

Wij zullen ervoor zorgen dat de producten bij de voedselbank van Sint Michielsgestel terecht komen. Alvast ontzettend bedankt!

De diaconie en Ruurdje van Poppel

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Karen Schram

7 maanden geleden

Zijn er specifieke data verbonden aan wanneer de boxen buiten staan?

Ruurdje van Poppel

7 maanden geleden

De bakken staan elke dag buiten van 9.00 uur tot 19.00 uur. We weten nog niet tot wanneer we hiermee doorgaan. Dat hangt af van hoelang het duurt tot de voedselbank weer voldoende aangeleverd krijgt van de supermarkten.

Eduard van den Berg

7 maanden geleden

goed plan. Vandaag op nr 32 geleverd. Greet en Ed.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.