Hoera! Ik help mee met de kerstwandeling. u ook?

De kerstwandeling 2022 in Rosmalen belooft weer een bijzonder evenement te worden. Vrijdagavond 23 december is het zo ver, dan kan er opnieuw gewandeld worden langs 12 scenes van het kerstverhaal die verspreid rond het centrum van Rosmalen te zien zijn. Koren, dansgroepen, vertellers, muziekgezelschappen en toneelspelers zijn al druk aan het repeteren en in veel gesprekken wordt de wandeling genoemd. Er worden meer deelnemers dan voorgaande jaren verwacht en toen waren dat er al zo’n 500! Daarom zijn er veel helpers nodig. Voorlopers, achterlopers, meelopers, vertellers, rolstoelduwers, klusjesmensen, tentenbouwers en -afbrekers, verkeersregelaars, gastheren en -vrouwen, noem maar op: ze zijn onmisbaar, overdag en ’s avonds. Gezellig om te doen, je hoort er helemaal bij. En je ontmoet veel blije mensen met allemaal hetzelfde doel: samen op weg naar Kerstmis. Doe mee als vrijwilliger!

Op woensdag 16 november is het projectteam aanwezig in Perron-3 (van 11.00 – 12.00 en van 20.00 – 21.00 uur) om je meer informatie te geven en te kijken wat bij je past. Kom dan gerust even langs. Direct aanmelden mag ook bij Toos van Andel, tvanandelvdelft@gmail.com , tel. 073 5212228, 06 49774836 of bij iemand anders van de organisatie, als je die toevallig kent!

Roel Dekens ( roeldkz@gmail.com)

Miel Nanlohy ( elnanlohymanuhutu@gmail.com

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.