Het kerkrestaurant komt naar je toe deze zomer!

Het Kerkrestaurant bezorgt! Omdat we niet in de Kiem kunnen aanschuiven gaat de kookgroep van het Kerkrestaurant op 11 juli tapas bezorgen.

Al een aantal jaren is er vier keer per jaar een kerkrestaurant dat door gemiddeld 50 mensen per keer wordt bezocht. De kookgroep heeft elke keer weer een fijn menu samengesteld en naast het lekkere eten speelt ook de ontmoeting met elkaar een belangrijke rol. Dat kan helaas op dit moment niet en dat zal ook nog wel even duren voor we weer in de Kiem kunnen aanschuiven.

Daarom het volgende initiatief. Op zaterdag 11 juli as. brengen we lekkere tapas rond samen met een klein flesje wijn. We komen tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Het zijn allemaal koude hapjes.

Aanmelden

Wil je hier gebruik van maken meld je dan aan bij Hannie de Laat: hadelaho@home.nl of 073 5213322. Doe dit voor 4 juli as. We hanteren een maximum van 75 adressen.

Doe je mee? Stort dan een vrijwillige bijdrage op NL89 INGB 0005 7886 39 t.n.v. T. Mandersloot o.v.v. tapas.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Anna Maria de Volder-Dikkeboom

2 weken geleden

Heel fijn ,dat jullie dat doen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.