Herdenkingsdienst 31 oktober

De kerkdienst van 31 oktober staat in het teken van gedenken. We staan stil bij de coronatijd die ons allemaal op heel verschillende manieren heeft geraakt. Ook is er ruimte voor persoonlijk gedenken. Net als vorig jaar is er gelegenheid om harten te beschrijven die een plaats krijgen in de liturgische schikking. Let op: onze kerkleden die afgelopen jaar gestorven zijn, gedenken we op Eeuwigheidszondag (21 november).

Hoe werkt het?

Klik op de knop onderaan dit bericht om het hart te downloaden. Print het en knip het uit. Op het uitgeknipte hart is ruimte voor een of meerdere namen van dierbaren die u hebt verloren. Ook is er ruimte voor een groet, een gebed of gedicht of wat ook maar wenselijk is. Het hart mag versierd worden door er bijvoorbeeld op te tekenen of het te beplakken.

In verband met de privacy zullen de namen niet genoemd worden in de dienst. Wel zal ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot er in de gebeden bij stilstaan.

Inleveren

Lever de bewerkte harten uiterlijk vrijdag 29 oktober voor 17:00 uur in bij:

ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot
Harmoniepolder 50
5235 TL  ’s-Hertogenbosch

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Niels Nelson

3 weken geleden

Veel dank (ik zond ook een kaart) voor de lieve bloemen die wij ontvingen op maandag 1 november 2021 van jullie gemeente !
Speciaal in deze dagen van herdenking ook van onze dochter Remy ( sterfdag 12 november 2018) hebben wij jullie lieve boeket extra gewaardeerd

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.