Herdenkingsdienst

Eerder stond in de Antenne en op onze website dat de dienst van 30 oktober een herdenkingsdienst zou zijn. Deze informatie is onjuist. De laatste zondag van het kerkelijk jaar (20 november) staat in het teken van gedenken. We noemen dan de namen van gemeenteleden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Daarnaast krijgt iedereen de mogelijkheid om net als voorgaande jaren een hart te beschrijven. Deze harten kunnen in de week voor de herdenkingsdienst worden ingeleverd. Ze krijgen dan een plaats in de liturgische schikking.

Harten

Het hart dat in de liturgische schikking mag komen, kan iedereen zelf printen. De harten mogen beschreven worden, versierd of ingekleurd. Er is op die manier ruimte voor de naam of namen van de persoon die herdacht wordt. Ook is er plaats voor een gebed, een herinnering of een gedachte. De vorm is geheel vrij. De harten zijn te downloaden door op onderstaande knop te klikken.

Inleveren

De harten kunnen uiterlijk zondag 13 november worden ingeleverd in de kerk. Bij de ingang staat een mandje waarin de harten gelegd kunnen worden. Dat mag eventueel ook in een gesloten enveloppe, zodat onbekend blijft van wie het hart afkomstig is.

Vragen

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan is het altijd mogelijk om contact te leggen met leden van de pastorale raad. Natuurlijk is ook onze dominee beschikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.