Herdenkingsdienst 1 november

Op 1 november is er de gelegenheid om al onze gestorven dierbaren te herdenken. Deze kerkdienst is elk jaar goed bezocht. Als gevolg van de coronamaatregelen zal niet iedereen naar de kerk kunnen of willen komen. We zoeken dus graag naar een goed en volwaardig alternatief. Juist nu is er immers behoefte aan rituelen die troost geven.

Let op: Onze kerkleden die afgelopen jaar gestorven zijn, gedenken we op Eeuwigheidszondag (22 november).

Afgelopen jaren mocht iedereen beschreven harten naar voren brengen. Dat kan en mag nu eenvoudig niet, omdat zoveel verplaatsing in de kerk onverantwoord is. Wat wel kan, is het volgende. Print de harten en knip deze uit, beschrijf het met een of meerdere namen, een groet, een gebed of gedicht of wat ook maar wenselijk is. Het hart mag getekend en versierd worden. Alle harten worden verwerkt in de liturgische bloemschikking van 1 november.

In verband met de privacy zullen de namen niet genoemd worden in de dienst. Wel zal ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot er in de gebeden bij stilstaan.

Lever de bewerkte harten 25 oktober bij de kerk in of stuur ze uiterlijk maandag 26 oktober op naar:
ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot
Harmoniepolder 50
5235 TL  ‘s-Hertogenbosch

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.