Grote schoonmaak kerk zaterdagmiddag 5 juni

Zoals ik vorige week in de nieuwsbrief heb geschreven is het tijd voor een “grote schoonmaak” van de kerk omdat het schoonmaakwerk tijdelijk stop was gezet. Naar aanleiding van dit bericht hebben al een aantal mensen zich aangemeld om mee te helpen. Heel erg fijn! Maar extra handjes zijn nog welkom. 

Dus wie aanstaande zaterdagmiddag 5 juni vanaf 13.30 uur tijd heeft, is van harte welkom om mee te komen helpen. Ook als je maar een uurtje kan, is dat prima.

We verdelen de werkzaamheden ter plekke waarbij je natuurlijk aan kunt geven waar je voorkeur ligt of wat niet mogelijk is. 

Je kunt je opgeven door mij te bellen/appen of te mailen. Alvast bedankt!

Groeten,

Mathilde van Beek

08-28950152

mathildevbeek@gmail.com

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.