GroenGelovig 2021: ben jij erbij?

Op 28 en 29 mei wordt GroenGelovig georganiseerd, hét grootste christelijke evenement over duurzaamheid in Nederland voor elke gemeenschap én elk individu die in beweging wil komen voor Gods schepping.

Je kunt je zelf aanmelden, maar je kunt ook kijken of er meer mensen uit de gemeente of in je omgeving mee willen doen, zodat jullie na het event samen een volgende duurzame stap kunnen zetten in jullie kerk of omgeving.

Dit jaar is het thema ‘Aarden.’ We denken na over het brengen van herstel aan Gods schepping door onszelf sterker te verbinden met God, met onze naaste en onze omgeving.

Je kunt een ticket bestellen via Truetickets. Hiermee heb je de hele week toegang tot alle activiteiten. Een ticket kost €15,-.

Het programma

Samen met vele anderen komen we in beweging voor Gods schepping. Met inspirerende sprekers als Ruth Valerio en Govert Buijs, proeverijen van o.a. Paul Schenderling, Bettelies Westerbeek en abt Bernardus Peeters en muziek van Reisgenoten en Timzingt. Presentatie is in handen van Kefah Allush.

Vrijdag 28 mei: 20.30 – 21.30 uur – opening met TEDtalks van Ruth Valerio en Govert Buijs en muziek van Reisgenoten.

Zaterdagochtend 29 mei: 10.00 – 12.30 uur – livestream met inspirerende gasten, muziek van Timzingt en verschillende proeverijen.

Zaterdagmiddag 29 mei – zelf aan de slag met een verwonderwandeling, een wereldmaaltijd of een schoonmaakactie in je buurt.

Maandag 31 mei t/m donderdag 3 juni – diverse webinars, podcasts of leesplannen.

Klik op de knoppen hieronder voor het hele programma en om tickets te bestellen.

In beweging voor Gods schepping
Het evenement dat GroeneKerken jarenlang organiseerde onder de naam ‘GroeneKerkendag’ is sinds 2019 een samenwerking geworden onder de naam GroenGelovig, een initiatief van Micha Nederland, EO, Tearfund, Kerk in Actie, GroeneKerken, ChristenUnie, CGMV, Christen Contact Agrarisch (CCA), A Rocha en Laudato Si’-werkgroep Nederland.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

HERMANITA GERTRUDIS

3 weken geleden

Ja, ik neem graag deel aan dit event, maar hoop wel, dat dit allemaal online kan.
Hoe kan ik deelnemen online? En hoe reken ik die ticket dan af?
Hoe kom ik op de hoogte van die bijeenkomsten?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.