Gespreksgroep w.v.t.t.k.

Gespreksgroep w.v.t.t.k. (wat verder ter tafel komt)

Donderdag 19 januari 2023 zijn we weer verder gegaan met gespreksgroepen. Inmiddels hebben we weer 3 avonden gepland in 2023. De afgelopen avond spraken we met elkaar over het zijn voor of het zijn met mensen. Het verschil kan heel groot zijn. We vonden inspiratie uit het filmpje dat ook op onze website is geplaatst:  www.pgberlicumrosmalen.nl/Samuel-Wells

Heb je zin om mee te kletsen, je mening te geven, te filosoferen of vooral te luisteren? Wees welkom!

De eerstvolgende avond staat gepland op donderdag 16 februari en daarna op donderdag 16 maart. Beide keren om 20.00u in de kerk (de Kiem). 

Voor meer informatie kun je terecht bij Michiel Volkers (michielvolkers@hotmail.com) of dominee Dirk-Jan (dominee@pgberlicumrosmalen.nl). 

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.