Gastendag in de Grote Kerk met presentatie!

Op zaterdag 23 april 2022 is er van 10.00 uur tot 13.30 uur een gastendag in de Grote Kerk, Kerkstraat 20 in Den Bosch. Deze dag wordt georganiseerd door de colleges van diakenen (Den Bosch en Berlicum-Rosmalen) en het KBO Den Bosch.
Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Na een woord van welkom om 10 uur volgt er een presentatie over 200 jaar Grote Kerk en een korte dienst.
Dan is er een hapje, een drankje en een gezamenlijke maaltijd. Volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en met nieuwe mensen kennis te maken.
De afsluiting is rond 13.30 uur.

Indien nodig, is er voldoende hulp aanwezig en voor vervoer kan, indien gewenst, gezorgd worden. Voor de parkeergarage in de Sint-Josephstraat kunt u een uitrijkaartje krijgen in de Grote Kerk. Tenzij u lid bent van de PCOB bedragen de kosten 7,50 euro per persoon.
Wilt u deze dag graag meemaken, heeft u geen vervoer of wilt u graag komen helpen? Laat het weten voor 20 april –voor SOW Berlicum-Rosmalen– bij Heiltje van Beek (tel 073-5035654 vbeek@flevonet.nl).

Met vriendelijke groeten,

Namens het college van diakenen SOW Berlicum-Rosmalen

Plaats een reactie onder dit bericht.



Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.