Dodenherdenking Berlicum-Middelrode weer op locatie

Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog uit Berlicum-Middelrode.

Na 2 jaar een online-uitzending te hebben verzorgd, vindt de dodenherdenking dit jaar weer op locatie plaats. Na de Stille Tocht vanaf Den Durpsherd, vindt er een korte herdenking plaats bij het processiepark nabij het moment waar een (beperkt) aantal zitplaatsen beschikbaar zal zijn. 

Met aanwezigheid van het Sint Joris Gilde, muziekvereniging TOG, Scouting Berlicum en enkele sprekers, kunnen we samen herdenken en stilstaan bij de grote offers die de slachtoffers brachten voor onze vrijheid. 

We herdenken dit jaar met het thema “Vrijheid in verbondenheid.”

Hiermee wordt benadrukt dat onze vrijheid onlosmakelijk is verbonden met de vrijheid van een ander, hoe kwetsbaar deze vrijheid is en dat we het belang van vrijheid, democratie en rechtsstaat moeten blijven uitdragen.

We verzamelen om 19.15 uur vóór Den Durpsherd waar aansluitend de Stille Tocht plaats zal vinden naar het processie park voor de samenkomst en de kranslegging. Om 20.00 uur wordt twee minuten stilte in acht genomen, waarna gelegenheid is om bloemen te leggen.

Na afloop kunt u elkaar ontmoeten in Den Durpsherd.

4 mei Comité Berlicum-Middelrode 

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.