De diaconie komt met het initiatief  “een tas vol boodschappen”

In deze tijd, waarin alles steeds maar duurder wordt, zijn er steeds vaker mensen, die financieel in de knel komen.  Ook de leden van de Diaconie zien in hun directe omgeving, meerdere mensen, die steeds moeilijker de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Niet in de mate, dat men een beroep op de Voedselbank kan doen, maar wel dat het  voor hen moeilijk is om rond te komen. Kortom mensen die geholpen zouden zijn als ze eenmalig een tas met boodschappen zouden krijgen, als tijdelijke lastenverlichting.

Daarom hebben we het plan opgevat om achter in de kerk een mand/krat neer te zetten. Wanneer u wilt bijdragen aan ons initiatief, dan kunt u daarin houdbare levensmiddelen doen.

Wij als diaconie zorgen dan dat uw bijdragen terecht komen bij de mensen die het  goed kunnen gebruiken.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Lia Leijding - Bergman

3 maanden geleden

Wat een goed idee, ik doe er graag aan mee.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.