Dankdag - opbrengst

3 November vierden wij de dankdag voor gewas en arbeid. Van oudsher een dag om te danken, en te delen van onze overvloed. Velen hebben gehoor gegeven aan de oproep om bij te dragen aan een goede mondzorg voor mensen met een krappe beurs.

Op 15 november jl. kon een delegatie vanuit de Mariaparochie en de Samen Op Weg-gemeente een grote hoeveelheid spullen overdragen aan Penny van Laarhoven van de Stichting Armoedefonds (rechts op de foto). Zij was erg blij met hetgeen zij in ontvangst kon nemen en zal zorgen dat het goed gebruikt wordt.

Hartelijk dank aan allen die in natura of financieel hebben bijgedragen!

Deze inzameling werd mede gedragen door de oecumenische Werkgroep Diaconie Rosmalen: een samenwerkingsverband van de Mariaparochie en de Samen op Weg-gemeente Berlicum/Rosmalen.

Namens de diaconie, Joke Smits.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Janny Heuveling

11 maanden geleden

Heel mooi dit initiatief. Dat het ons aanspreekt is dus weer gebleken.
Dank aan de organisatie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.