Brieven voor gevangenen – Goed Nieuws

Bij de goed nieuwsberichten uit 2020 van Amnesty International zat een bericht over de vrijlating van Joaquin Ayeto uit Equatoriaal Guinee, voor wie wij in september 2019 brieven schreven.

Hij is vrijgelaten in februari 2020.

De president gaf opdracht om hem vrij te laten tijdens een bijeenkomst met leden van de sociaaldemocratische oppositiepartij, waar Ayeto ook lid van is. Na zijn vrijlating bedankte Joaquín Elo Ayeto Amnesty: ‘Ik hoorde wat jullie allemaal voor mij hebben gedaan en ik wil Amnesty International bedanken voor de immense inspanningen die tot mijn vrijlating hebben geleid.’

De schrijfgroep AI Berlicum wil dit bericht graag aan de briefschrijvers melden.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.