Begroting College van Diakenen

Op 6 oktober j.l. heeft de Kerkenraad de begroting van de diaconie in concept goedgekeurd. De samenvatting hiervan is hier weergegeven.

De begroting voor 2022 komt in grote lijnen neer op het streven de werkzaamheden voor en de ondersteuning van hulpbehoevenden plaatselijk, regionaal en wereldwijd op peil te houden. De laatste jaren ging dit vanwege steeds verminderende rente-inkomsten gepaard met tekorten die soms wel opliepen tot € 2000 per jaar. Vorig jaar is aangekondigd dat het nodig is de gelden die vrijgevallen zijn uit eerdere obligaties opnieuw belegd moeten worden. In deze begroting is rekening gehouden met een voorzichtige schatting van de opbrengst van die beleggingen. Daardoor wordt er geen tekort meer verwacht.  De relatief grote verschillen in de rekening 2020 en de begroting 2022 zijn een gevolg van het opnieuw definiëren van delen van de posten diaconaal werk plaatselijk, regionaal, landelijk en wereldwijd. Opgeteld zijn deze posten ongeveer gelijk gebleven.

Voor inzage in detail en/of nadere informatie kunt u in de week van 8 tot 15 november contact opnemen met de voorzitter van de diaconie Abe Renema.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.