Amnesty schrijfactie

Ook nu wijzen we je weer graag op de Amnesy Schrijfactie. Normaal gesproken verspreiden we tijdens eens per maand de brieven van Amnesty International.

We komen dan misschien niet als gemeente samen in een kerkdienst op dit moment, dat hoeft ons er nog niet van te weerhouden om in actie te komen voor mensen die niet in vrijheid kunnen leven. Daarom hebben we de brieven voor Amnesty hier als download beschikbaar.

Wat moet je doen?

Download de brieven met de links onderaan dit bericht. Print ze uit en verstuur ze naar het opgegeven adres. Let wel op dat de brieven voldoende gefrankeerd zijn. Werk op deze manier mee aan een meer rechtvaardige wereld waar rechten voor alle mensen gelijk zijn.

Klik hier om de brieven te downloaden

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.