Actie Kerkbalans 2024: geef vandaag voor de kerk van morgen!

Actie Kerkbalans is op zaterdag 13 januari van start gegaan. Door het hele land vragen kerken hun leden om een financiële bijdrage. Komende week wordt ook bij u de brief bezorgd. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Onze kerk wil een plek zijn waar mensen God ontmoeten, omzien naar elkaar en van betekenis zijn voor hun omgeving, dichtbij en ver weg. Een plek waar je inspiratie vindt, waar verbondenheid is en waar iedereen meetelt. Samen met u zetten we ons daar enthousiast voor in.

De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. Komende week worden de brieven bezorgd. Daarin staat aangegeven wanneer het toezeggingsformulier wordt opgehaald.

In bijgaande folder en op de website https://pgberlicumrosmalen.nl/kerkbalans leest u meer over Actie Kerkbalans.

Alvast veel dank voor uw bijdrage! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Scriba:
  scriba@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.