Uitgesteld: Laat de liefde je dragen

Nieuwe liederen van Job de Bruijn. Uitgevoerd door solozangers, koorzangers en instrumentalisten.

In de kerkdiensten zingen we regelmatig liederen van Job de Bruijn. Binnenkort verschijnt er een bundel met nieuwe liederen van zijn hand. Op 6 maartom 11:30 uur worden een selectie van deze liederen gezongen in de ontmoetingskerk in Laren. Via youtube is deze uitvoering ook voor geïnteresseerden te volgen.

Job de Bruijn schrijft er zelf het volgende over:

In de afgelopen jaren heb ik nieuwe liederen geschreven. Ze zijn te horen geweest in kerkdiensten en bij het Kwartier bij het licht. Ik verheug me er op om de nieuwe liederen nu eens achterelkaar te laten horen. Het is de bedoeling ze te bundelen, zodat ze beschikbaar zijn voor meer mensen.

Job de Bruijn is predikant van de Protestantse Gemeente Eemnes-Laren. Daarnaast is hij professioneel musicus. Verschillende liederen van zijn hand zijn ook uitgevoerd via het kanaal Petrus van de Protestantse Kerk in Nederland.

Van harte aanbevolen!

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.