4 november: Viermaal waarheid

Vier avonden met interessante sprekers

Wat is ‘waarheid?’ Is er één waarheid of heeft ieder zijn eigen waarheid? Het is een actuele vraag die in een serie van vier avonden aan de orde komt. In dat kader heeft de protestantse gemeente ’s-Hertogenbosch vier sprekers uitgenodigd die elk vanuit hun invalshoek en werkervaring over dit thema zullen spreken. Na de inleiding van de betreffende spreker is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De sprekers zijn:
theoloog Peter Nissen (4 november)
journalist Theo Verbruggen (25 november)
advocaat-generaal Winfried Korver (13 januari)
filosoof Emanuel Rutten (17 februari).

De avonden worden gehouden in de Grote Kerk, Kerkstraat 20, ’s-Hertogenbosch. Tijd: 20.00-21.45 uur. De toegang is gratis. Aan het einde van de avond wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Voor meer informatie: https://s-hertogenbosch.protestantsekerk.net/viermaalwaar…

4 november – theoloog Peter Nissen
Peter Nissen (1957) was onder meer hoogleraar Cultuurgeschiedenis van het Christendom aan de Universiteit van Tilburg en hoogleraar Cultuurgeschiedenis van de religiositeit aan de Radboud Universiteit. Momenteel is hij hoogleraar Oecumenica in Nijmegen en tevens parttime predikant van de Remonstrantse Gemeente van Oosterbeek.

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.