4 november: Gespreksgroep

Vind je het leuk om in een klein gezelschap te praten over maatschappelijke kwesties in relatie tot het geloof? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij onze gespreksgroep. We zijn met 8 personen en komen om de 6 weken bij elkaar bij één van de leden thuis.

Twee personen bereiden de avond voor, waarbij meestal aangesloten wordt bij actuele thema’s die in het nieuws zijn. Na 1,5 jaar stilte, zijn we weer gestart. Op donderdag 4 november komen we weer bij elkaar. Als je aan wilt sluiten of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Mathilde van Beek (mathildevbeek@gmail.com).

Plaats een reactie onder dit bericht.Als je een reactie op dit bericht verstuurt, wordt dat op deze pagina geplaatst. We plaatsen je naam en eventueel een link naar de website die je opgeeft. Je e-mailadres is nooit openbaar zichtbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven

Contact

 • Raadhuisplein 4
  5258 BJ Berlicum
 • Dominee: 073-6897306
 • Dominee:
  dominee@pgberlicumrosmalen.nl

  Reserveren:
  sowreserveren@gmail.com

  Webbeheerder:
  webmaster@pgberlicumrosmalen.nl

  Webredactie:
  redactie@pgberlicumrosmalen.nl

Over ons

Kerk voor mensen van nu. We zien het als onze opdracht om zo te zijn. Je bent welkom bij ons om elkaar te ontmoeten, samen te vieren en om te zien naar de wereld. We zien je graag bij onze activiteiten, vieringen of steun ons als goed doel.

Copyright © 2019 All Rights Reserved.